Kisegítő eszközök

Blog

Mobil gumiszerviz – Biztonság az utakon

Autómentés és mobil gumiszerviz az autósok szolgálatában

Mobil gumiszerviz - gumi és felni javítás

A gépjárművek számára alapvető fontosságú az optimális állapotban tartott gumiabroncs és felni. Sajnos előfordulhat, hogy ezek közül bármelyik sérülést szenved, ami komoly problémákat okozhat az autó biztonságos közlekedésében. A mobil gumiszerviz szakemberei az ilyen helyzetekben azonnal segítséget nyújtanak a helyszínen, hogy az autósok minél hamarabb folytassák útjukat.

Mobil gumiszerviz – Biztonság az utakon

Mobil gumiszerviz felni sérülés esetén is

Nem ritka eset, hogy egy autó gumiabroncsa sérül, például defektet szenved, ám sokszor nem csak a gumi, hanem a felni is károsodik. A felni sérülése lehet horpadás, repedés vagy más mechanikai probléma, amely befolyásolja az autó kerekeinek működését és stabilitását. Ezért kiemelten fontos, hogy mindkét elemet megfelelően kezeljük és javítsuk. Baleset esetén, ha a kerék és felni sérül, a mobil gumiszerviz megoldás a problémáinkra.

Azonnali megoldás kerék problémákra: Mobil gumiszerviz

A mobil gumiszerviz szakemberei gyors és hatékony megoldást kínálnak az ilyen helyzetekben. Azonnal reagálnak a hívásra, és kiszállnak a sérült járműhöz, legyen az út mentén vagy otthoni környezetben. A szakemberek felmérik a kárt, és megfelelő javítási módszert alkalmaznak mind a gumiabroncs, mind a felni esetében. Felni sérülések lehetnek, melyek kis csiszolással, hegesztéssel javíthatók:

  • horpadások
  • kisebb repedések

Mobil gumiszerviz – Biztonság az utakon

Mobil gumiszerviz a Frank autómentővel

A Frank autómentő szolgáltatásai közé tartozik a mobil gumiszerviz is, mely gyors és hatékony megoldást kínál az autósoknak abban az esetben, ha gumiabroncsuk vagy felnijük sérülést szenved. Fontos, hogy az ilyen problémákat ne bagatellizáljuk el, hiszen az autó biztonságos közlekedése múlhat rajta. A megfelelő szakember által végzett gumiabroncs- és felni javítás után az autó ismét biztonságosan használható lesz, és az autósok ismét folytathatják útjukat.