Kisegítő eszközök

Blog

Gyors segítség defekt esetén - Mobil gumiszerviz

Mobil gumiszerviz szolgáltatás

Mobil gumiszerviz szolgáltatás Ausztriában

A mobil gumiszerviz szolgáltatások térnyerése új dimenziót nyit az autószerelés világában.  Ausztriában autózva, ha az autó kerekével történik baleset, szintén elérhető a mobil gumiszerviz, amely egyre népszerűbb választás. A mobil gumiszerviz szolgáltatások nemcsak a kényelmet szolgálják, hanem a magas minőségű szolgáltatásaikkal is kiemelkednek. Az autótulajdonosoknak így nem kell lemondaniuk a minőségről és a kényelemről sem.

Gyors segítség defekt esetén - Mobil gumiszerviz

Mobil gumiszerviz Ausztriában

A mobil gumiszerviz igazán jól olyankor, ha külföldön , pl Ausztriában éri defekt az autóst. A szakemberek a helyszínre érkezve megvizsgálják a gumik állapotát, szükség szerint kicserélik vagy javítják azokat, és akár egyensúlyozzák is. A kiszálló szervizautókban a legújabb technológiával és eszközökkel felszerelt szakemberek segítik az ügyfeleket, ezzel is garantálva a professzionális és hatékony szolgáltatást.

 

A mobil gumiszerviz előnyei

Időmegtakarítás és rugalmasság. Ausztriában a Frank autómentő mobil gumiszerviz szolgáltatása lehetővé teszik az autótulajdonosok számára, hogy jelentős időt és energiát takarítson meg. Ahelyett, hogy sok pénzért egy szervizig kéne eljutni, egy gumicsere miatt, a mobil szervizesek a helyszínre érkeznek. Ez különösen előnyös megoldás minden olyan esetben amikor távol otthonunktól történik a defekt és nincs nálunk pótkerék.

Gyors segítség defekt esetén - Mobil gumiszerviz

Miből áll a mobil gumiszerviz szolgáltatása?

A Frank autómentő mozgó gumiszervize teljes felszereléssel a nap 24 órájában készenlétben áll. Baj esetén a mobil gumiszerviz azonnali indulással érkezik, legyen szó egy: durrdefektről, kátyú/padka okozta sérülésről, egy egyszerű defektről vagy csak egy szimpla átszerelésről. Gyors, szakszerű, teljes-körű megoldás hiba esetén, Ausztriában is.