Kisegítő eszközök

Blog

Mobil gumiszerviz Ausztriában is

Mobil gumiszerviz, autómentés

Mobil gumiszerviz, helyszíni javítás defekt esetén

A mobil gumiszerviz olyan innovatív szolgáltatás, mely lehetővé teszi, hogy az autótulajdonosoknak ne kelljenek keresgélniük a legközelebbi gumis műhelyt egy defektes abroncs esetén. Ehelyett a szolgáltató a helyszínre megy, ahol a jármű abroncsát megjavítja, ha arra van szükség, kicseréli. A mobil gumiszerviz különféle előnyökkel jár az autósok számára.

Mobil gumiszerviz Ausztriában is

Mobil gumiszerviz előnyei

Az egyik fő előnye a kényelem. Az autósoknak nincs szükségük arra, hogy órákat töltsenek el egy szervizben vagy egy gumis műhelyben, arra várva, hogy sorra kerüljenek . A mobil gumiszerviz azonnali megoldást nyújt a defektes abroncsokra, így az autósok időt és további költségeket – ami a szervizbe szállítás díja - takaríthatnak meg.

Mobil gumiszerviz Ausztriában

A Frank Autómentő által kínált mobil gumiszerviz szolgáltatási területe igen széleskörű, emiatt különös népszerűségnek örvend. Autómentő és mobil gumiszerviz szolgáltatásai már Ausztriában is elérhetők, így az autósok nem csak Magyarországon számíthatnak a Frank Autómentő gyors és hatékony segítségére defektes abroncs esetén.

Mobil gumiszerviz Ausztriában is

Mobil gumiszerviz kettős defekt esetén

Az egyik különleges előnye a mobil gumiszerviz szolgáltatásnak  kettős defekt esetén érezhető igazán. Hiszen sokan még 1db pótkerékkel rendelkeznek, amit defekt esetén kicserélnek, de valljuk be 2 db pótkereket senki nem hord magával. A Frank Autómentő mobil gumiszervizének köszönhetően az ilyen kritikus helyzetekben is gyors és professzionális segítséget kapnak az autósok.