Kisegítő eszközök

Blog

Mobil teher gumiszerviz és autómentés

Mobil teher gumiszerviz a Frank autómentőnél

Mobil teher gumiszerviz - Gyors és hatékony segítség teherautók számára

A mobil teher gumiszerviz egy megbízható és hatékony segítség teherautók és egyéb nagyméretű járművek számára, akiknek szükségük van helyszíni gumicsere vagy defektjavítás szolgáltatásra. A mozgó gumiszerviz teljes felszereléssel és szakértő személyzettel áll a nagy vasak szolgálatára, akár éjjel-nappal, hogy biztosítsa ügyfelei számára a gyors és hatékony segítséget baleset vagy más kerékkel kapcsolatos probléma esetén.

Mobil teher gumiszerviz - Teljes körű szolgáltatás

A Frank autómentő mobil teher gumiszerviz szolgáltatása vállalja mindenféle teherautó, kamion, munkagép, traktor és pótkocsi helyszíni gumicseréjét és defektjavítását. Legyen szó kisteherautóról vagy nagy teherautóról, nyerges vontatóról vagy mezőgazdasági gépről, a szolgáltatásuk kiterjed minden típusú és méretű járműre. A mozgó gumiszerviz rugalmas és gyors segítséget nyújt, bármilyen helyzetben is legyen az ügyfél.

Mobil teher gumiszerviz és autómentés

Mobil teher gumiszerviz - Szakértelem és tapasztalat

A Frank autómentő csapata nagy szakértelemmel és sok éves tapasztalattal rendelkezik a teherautók és nagy gépek gumiszerelésében és defektjavításában. A mobil gumiszerviz szakemberei gyorsan és hatékonyan nyújtanak segítséget, hogy az ügyfelek minél hamarabb útra tudjanak kelni. Az alapos ismeretek és a megfelelő felszerelés segít abban, hogy a szerviz minőségi munkát végezzen, mindezt a lehető legrövidebb idő alatt.

Mobil teher gumiszerviz és autómentés

Mobil teher gumiszerviz – Kedvező árak

A Frank autómentő mobil teher gumiszerviz szolgáltatása versenyképes árakat kínál az autósoknak, továbbá a mentési szolgáltatásuk éjjel – nappal, hétvégén és ünnepnapokon is elérhető.  A mobil gumiszerviz hatalmas előnye a helyszíni javítás, így nincs szükség drága költségeken szervizbe szállítani a járművet, ahol valószínű, hogy további várakozás szükséges a javításig. Igénybe vehető szolgáltatások:

  • Helyszíni gumicsere
  • Defektjavítás
  • Kerékcsere