Kisegítő eszközök

Blog

Mobil gumiszerviz - Az autósok megbízható segítőtársa

Mobil gumiszerviz és autómentés

Mobil gumiszerviz a Frank autómentő-vel

Az utakon való közlekedés mindig is kockázatokkal járt, és bár az autógyártók folyamatosan fejlesztik a járműveket, az autósok még mindig gyakran szembesülnek különféle problémákkal. Az egyik leggyakoribb probléma, amivel a sofőrök találkozhatnak, a defekt vagy egyéb gumiabroncs problémák. Szerencsére azonban egyre több vállalkozás kínál mobil gumiszerviz szolgáltatást, mint pl a Frank autómentő, ami éjjel-nappal azonnali segítséget nyújt az autósoknak. Az alábbi esetekben vállalja a segítség nyújtást a Frank autómentő:

  • egy sima egyszerű defekt
  • durrdefekt
  • centírozás
  • gumi és a felni együttes sérülése
  • kerékcseréről.

Mobil gumiszerviz - Az autósok megbízható segítőtársa

Mobil gumiszerviz - Egyszerű defekt esetén

Egy egyszerű defekt az egyik leggyakoribb probléma, amely kellemetlenséget okozhat, főleg ha nincs az autóban pótkerék. A deffekt általában váratlanul következik be, és ha nincs megfelelő segítség, akkor az autó vezetése lehetetlenné válhat. A mobil gumiszerviz azonnal indul a helyszínre, hogy cserélje vagy javítsa a defektet, így az autósok gyorsan folytathatják útjukat.

Mobil gumiszerviz - Centrírozás

A centírozásra is gyakran lehet szükség, főleg ha az autó vezetése közben rezgéseket vagy egyenetlen futást tapasztalunk. A mobil gumiszerviz tapasztalt szakemberei nemcsak a gumit cserélik ki vagy javítják meg, hanem biztosítják a megfelelő centírozást is, hogy az autó újra simán és stabilan gördüljön az úton.

Mobil gumiszerviz - Az autósok megbízható segítőtársa

Mobil gumiszerviz - Gumi és felni sérülése

Néha előfordulhat olyan eset is, hogy nem csak a gumi sérül meg, hanem a felni is károsodik. Ilyenkor fontos, hogy mindkettőt megfelelően kezeljék és javítsák, hogy az autó biztonságosan tudjon közlekedni. A mobil gumiszerviz szakemberei ebben az esetben is azonnali segítséget nyújtanak a helyszínen, hogy az autósok minél hamarabb útra kelhessenek.