Kisegítő eszközök

Blog

Gyors megoldás a Frank Autómentő mobil gumiszerviz szolgáltatásával

Gyors megoldás a Frank Autómentő mobil gumiszerviz szolgáltatásával

Durrdefekt az autópályán és mobil gumiszerviz

Amennyiben utazásunk olyan szerencsétlenül alakul, hogy durrdefektet kapunk az autópályán, az egyik legfontosabb (és legnehezebb) tennivalónk, hogy ne pánikoljunk be. Kerüljük a hirtelen fékezéseket és irányváltásokat, lassítsunk le fokozatosan és próbáljunk az út szélére húzódni – amennyiben erre nincs lehetőség, toljuk oda autónkat. Ha már a vészvillogók is bekapcsolva, háromszögtábla kirakva, akkor tárcsázhatjuk a Frank Autómentőt a +36 30 256 8380-as telefonszámon és kérjük a mobil gumiszerviz szolgáltatást.

Autópálya vészhelyzet, háromszög tábla kitétele durrdefekt esetén

Gyors megoldás a mobil gumiszerviz

Az autópályán a biztonság a legfontosabb. A Frank Autómentő mobil gumiszerviz szolgáltatása gyors és hatékony megoldást kínál, hogy minél előbb folytathassa útját. Fontos, hogy ha nincs tapasztalata defekt kezelésében, akkor ne próbálja meg egyedül megoldani, főleg veszélyes környezetben. Ne feledje, a szakértő kezekben a probléma kezelése nemcsak hatékonyabb, hanem biztonságosabb is. Ha attól tartana, hogy elkésik, ne aggódjon, szakembereink készen állnak az azonnali mentésre a teljes M1-es autópálya és az 1-es főút szakaszán. Tatabánya és Győr térségében pedig akár 15 percen belül ki tudunk szállni mobil gumiszerviz szolgáltatásunkkal.

Durrdefekt javítása autópályán, gyors segítség a Frank Autómentő non stop mobil gumiszerviz csapatától

Non-stop mobil gumiszerviz országszerte

A Frank Autómentőnél országszerte, a nap 24 órájában rendelkezésére állunk. Rövid időn belül meg tudjuk kezdeni a gumicserét Budapest és Mosonmagyaróvár környékén is, de sérült autójának elszállítását és a műszaki mentést az ország bármely pontján vállaljuk. A Frank Autómentő mobil gumiszerviz csapata pedig nemcsak személyautók, de teherautók, kamionok és munkagépek ellátására is fel van készülve. Forduljon hozzánk éjjel-nappal, ha a gumiabronccsal akad problémája! Vállalni tudjuk defekt, durrdefekt javítását, azonnali kerékcserét, centrírozás, a felni sérüléseinek javításai.

Durrdefekt javítása, kerékcsere autópályán, gyors segítség a Frank Autómentő non stop mobil gumiszerviz csapatától

Hogyan működik a mobil gumiszerviz a Frank Autómentőnél?

A telefonos egyeztetés során kollégáinknak az alábbi információkra lesz szüksége Öntől:

  • Az autó típusa
  • Az autó rendszáma
  • Aktuális tartózkodási helye

Ha a helyszín az autópálya, akkor szóba kerülhetnek speciális szabályok is – telefonos kollégáink segítenek tájékozódni és betartani a biztonsági előírásokat, így a mobil gumiszerviz csapat megérkezéséig sem lesz egyedül a bajban.